Zoeken
  • Organisatie

We gaan weer van start!!

Beste Datto Racing Challenge Deelnemer,

Jullie hebben al een tijdje niets van ons vernomen en we hopen dat jullie allemaal gezond zijn.

De afgelopen periode is iedereen druk geweest met de veranderende situatie en we hopen dat jullie er ook goed doorheen komen.

Corona heeft een dikke streep gezet door het F1 seizoen zoals dat gepland stond en daarmee is ook onze Datto Racing Challenge 2020 helaas in het water gevallen. Echter om het seizoen toch nog een beetje goed te maken en elkaar niet uit het oog te verliezen, willen we toch nog wat Racing activiteiten ontplooien de komende maanden. We gaan vrijblijvend diverse races organiseren als het seizoen weer start. Dit gaan wij dit jaar doen zonder een ranking bij te houden. Ook vervallen de eerder aangekondigde pro en de rookie league en rijden we (indien mogelijk) samen in de race om het deelnemersveld vol te houden.

Wij zullen dit jaar de deelnemers geen deelname fee in rekening brengen. Omdat we geen ranking hebben, zullen we dit jaar helaas ook geen prijsuitreiking hebben, maar wellicht nog wel met een virtuele borrel als dit het toelaat.

Doordat 5 juli de eerste race van het seizoen wordt gehouden in Oostenrijk willen wij (geheel vrijblijvend) de eerste race vrijdag 3 juli gaan organiseren. Mocht je daar interesse in hebben wil je svp een reactie geven per e-mail aan info@dattoracingchallenge.nl waarbij je aangeeft welk PSN ID je gebruikt.

Wij zullen je die dag uitnodigen om 16:45 om deel te nemen aan de race. De race start vervolgens om 17 uur.

Hou je mailbox verder in de gaten.

Met vriendelijke groet,


De Datto-Racing-Challenge Organisatie

11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2020 IT Support Groep, New Media 2 Day, Tredion

logo-vierkant transparant.png
Tredion - Logo Slogan ICT Telecom DIAP 2