MSP’s organiseren de Datto Racing Challenge
 

Met de start van het nieuwe Formule 1 seizoen stijgt het adrenalinegehalte van de fans. Onder ICT’ers zijn veel fans van de Formule 1, die de races naspelen op hun gameconsole. F1 2018 op de Playstation is één van de favorieten.

New Media 2Day, IT Support Groep en Tredion hebben het initiatief genomen om een online competitie te starten onder de naam Racing Challenge 2019. Tijdens DattoCon, recentelijk in Barcelona, bleek het idee om naast het werk deze challenge te faciliteren, meerdere MSP’s aan te spreken[M21] . Work hard, play hard!

Racing Challenge wordt Datto Racing Challenge

Datto vond dit initiatief, waarin meerdere Datto partners zouden deelnemen en samenwerken, meer dan de moeite waard om er haar naam en sponsoring aan te verbinden. De Datto Racing Challenge 2019 was geboren.

 

Waarom de Datto Racing Challenge?

Naast het doel om een leuke activiteit te bieden aan de medewerkers, is het nuttig contacten met peer-organisaties te onderhouden. De ICT markt verandert snel en vraagt veel van de ondernemers. Kennis uitwisselen met andere bedrijven helpt je de juiste keuzes te maken om voorop te blijven lopen. Samenwerking binnen de keten wordt toegankelijker gemaakt met een gemeenschappelijke activiteit als de Racing Challenge.

 

Hoe werkt de Datto Racing Challenge?

Het gehele F1 seizoen 2019 gaan wij op de dag van de vrije training (de vrijdag) de race van het betreffende circuit in competitie tegen elkaar – online – racen op het Playstation+ netwerk.

  • Elk van de deelnemers heeft geïnvesteerd in een Playstation 4, een race seat, een stuur en een Playstation+ abonnement.

  • Binnen de bedrijven wordt per race bekeken wie de race zal gaan rijden. De daadwerkelijke race op vrijdag zal beginnen met een kwalificatie, gevolgd door een race van 25 minuten.

  • Alle races van het Formule 1 seizoen zullen zo worden gespeeld.

  • Aan het eind van het seizoen zal de winnaar worden gehuldigd en zal het winnende team in een onderlinge kart competitie de overwinning vieren.

De tussenstand kan worden gevolgd op: http://www.dattoracingchallenge.nl/  Deze site zal deze week live gaan. Bij het delen van nieuws op de diverse socials wordt gebruik gemaakt van #DRC19

 

Over de initiatiefnemers

New Media 2Day (Amsterdam-Noord), IT Support Groep (Tilburg) en Tredion (Gorinchem) zijn innovatieve Cloud/Managed Service Providers gespecialiseerd in Microsoft Cloud oplossingen en maken gebruik van Datto’s Autotask.

Over Datto

Datto levert oplossingen voor bedrijfscontinuïteit, netwerken, business management, back-up en synchronisatieoplossingen voor bestanden. Datto heeft een uniek ecosysteem van partners gecreëerd die deze oplossingen bieden aan meer dan een half miljoen bedrijven in meer dan 130 landen. De oplossingen stellen de partners in staat om werk eenvoudiger te maken, aanbod te standaardiseren en complexiteit te verminderen.

Sinds de oprichting in 2007 heeft Datto honderden prijzen gewonnen voor zijn snelle groei, uitstekende producten en een superieure technische ondersteuning. Datto heeft een wereldwijd hoofdkantoor in Norwalk, Connecticut, en heeft internationale kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Denemarken, Duitsland, Canada, Australië, China en Singapore.

© 2020 IT Support Groep, New Media 2 Day, Tredion

logo-vierkant transparant.png
Tredion - Logo Slogan ICT Telecom DIAP 2